Productspecificatie

Productnaam
Halve open kersenvlaai met slagroom
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Afbeelding
Ingredienten
kersen (29%), suiker, water, TARWEbloem, room(MELK), roomboter(MELK) (3%), Plantaardig Vet(palm, kokos), maiszetmeel (gemodificeerd), weipoeder(MELK), aardappelzetmeel, EI, MELKpoeder (1%), Plantaardige Olie(raapzaad), aardappelzetmeel (gemodificeerd), glucosestroop, cacaoboter, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), MELKpoeder (magere), dextrose, invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E500 (natriumcarbonaten)), bakkerszout, cacaomassa, Verdikkingsmiddel(E466 (natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom), E407 (carrageen), E415 (xanthaangom)), citroenschil, Geleermiddel(E440 (pectinen)), lactose(MELK), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat), E224 (kaliummetabiSULFIET)), Emulgator(E322 (lecithine)(SOJA), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren)), glucosestroop (gedroogd), Kleurstof(E160a (carotenen)), MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(citroen), Stabilisator(E263 (calciumacetaat), E341 (calciumfosfaten), E407 (carrageen), E450 (difosfaten)), TARWEmoutmeel, vanille, zout, Zuurteregelaar(E270 (melkzuur), E330 (citroenzuur), E331 (natriumcitraten))
Allergenen
Tarwe, Gluten, Ei, Soja, Melk, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1000 KJ
Energie KCal 238.85 KCal
Eiwit 2.2 g    
Koolhydraten 33 g    
   - Suikers 21 g    
Vetten 11 g    
   - Verzadigd 6.9 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.28 g