Productspecificatie

Productnaam
Halve open kersenvlaai
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Afbeelding
Ingredienten
kersen (34%), water, suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK) (4%), Plantaardig Vet(palm, kokos), maiszetmeel (gemodificeerd), weipoeder(MELK), aardappelzetmeel, EI, MELKpoeder (1%), Plantaardige Olie(raapzaad), aardappelzetmeel (gemodificeerd), glucosestroop, cacaoboter, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), MELKpoeder (magere), dextrose, invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E500 (natriumcarbonaten)), bakkerszout, cacaomassa, Verdikkingsmiddel(E466 (natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom), E407 (carrageen), E415 (xanthaangom)), citroenschil, Geleermiddel(E440 (pectinen)), lactose(MELK), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat), E224 (kaliummetabiSULFIET)), Emulgator(E322 (lecithine)(SOJA), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren)), glucosestroop (gedroogd), Kleurstof(E160a (carotenen)), MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(citroen), Stabilisator(E263 (calciumacetaat), E341 (calciumfosfaten), E450 (difosfaten)), TARWEmoutmeel, vanille, zout, Zuurteregelaar(E270 (melkzuur), E330 (citroenzuur), E331 (natriumcitraten))
Allergenen
Tarwe, Gluten, Ei, Soja, Melk, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 906 KJ
Energie KCal 216.39 KCal
Eiwit 2.3 g    
Koolhydraten 36 g    
   - Suikers 22 g    
Vetten 7.1 g    
   - Verzadigd 4.1 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.31 g