Productspecificatie

Productnaam
Halve aardbeien vlaai met slagroom
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Seizoen
Dit product is leverbaar van 1-1 tot en met 1-10.
Afbeelding
Ingredienten
aardbeien (23%), suiker, water, TARWEbloem, room(MELK), aardappelzetmeel (gemodificeerd), Plantaardig Vet(kokos, palm, palmpit), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, palm), roomboter(MELK) (3%), karneMELKpoeder, MELKpoeder (1%), MELKpoeder (magere), glucosestroop, aardappelzetmeel, EI, Plantaardige Olie(raapzaad), weipoeder(MELK), AMANDELschaafsel, Gedeeltelijk Gehard Plantaardig Vet(palm), cacaomassa, dextrose, invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E500 (natriumcarbonaten)), bakkerszout, Geleermiddel(E440 (pectinen)), Verdikkingsmiddel(E466 (natriumcarboxymethylcellulose, cellulosegom), E407 (carrageen), E415 (xanthaangom)), cacaoboter, citroenschil, Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat), E224 (kaliummetabiSULFIET)), E160b (ii) (annatto norbixine), Emulgator(E322 (lecithine)(SOJA), E435 (polysorbaat 60), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren), E472a (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur)), glucosestroop (gedroogd), Kleurstof(E120 (karmijnzuur), E160a (carotenen), E171 (titaandioxide), E172 (ijzeroxiden en hydroxiden)), kurkuma-extract, MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(citroen, natuurlijk aroma, vanille), Stabilisator(E263 (calciumacetaat), E339 (natriumfosfaten), E341 (calciumfosfaten), E407 (carrageen), E410 (johannesbroodpitmeel), E412 (guarpitmeel), E450 (difosfaten)), TARWEmoutmeel, zout, Zuurteregelaar(E270 (melkzuur), E330 (citroenzuur), E331 (natriumcitraten))
Allergenen
Tarwe, Gluten, Ei, Soja, Melk, Noten, Sulfiet, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1197 KJ
Energie KCal 285.9 KCal
Eiwit 2.9 g    
Koolhydraten 35 g    
   - Suikers 21 g    
Vetten 15 g    
   - Verzadigd 11 g    
Voedingsvezels 0.8 g    
Zout 0.41 g