Productspecificatie

Productnaam
Halve rijstevlaai met slagroom
Productinformatie
In de banketbakkerij worden ook noten verwerkt.
Afbeelding
Ingredienten
MELK (magere), room(MELK), suiker, EI, rijst, aardappelzetmeel (gemodificeerd), TARWEbloem, MELKpoeder (<1%), MELKpoeder (magere), roomboter(MELK) (<1%), Plantaardig Vet(palm, kokos, palmpit), water, Plantaardige Olie(raapzaad), Aroma(aroma(MELK)), bakkerszout, cacaoboter, cacaomassa, citroenschil, Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat), E224 (kaliummetabiSULFIET)), E160b (ii) (annatto norbixine), Emulgator(E322 (lecithine)(SOJA), E471 (mono- en diglyceride van vetzuren), E472a (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur)), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm, palmpit), glucosestroop (gedroogd), invertsuikerstroop, Kleurstof(E160a (carotenen), E171 (titaandioxide), E172 (ijzeroxiden en hydroxiden)), MELKeiwit, Natuurlijk Aroma(citroen, vanille), Rijsmiddel(E500 (natriumcarbonaten)), Stabilisator(E263 (calciumacetaat), E339 (natriumfosfaten), E407 (carrageen), E450 (difosfaten)), TARWEmoutmeel, zout, Zuurteregelaar(E270 (melkzuur), E330 (citroenzuur))
Allergenen
Ei, Melk, Gluten, Tarwe, Soja, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 823 KJ
Energie KCal 196.57 KCal
Eiwit 3.2 g    
Koolhydraten 26 g    
   - Suikers 16 g    
Vetten 8.8 g    
   - Verzadigd 5.7 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.13 g